Schilderwerk binnen

Lakwerk

Het lakwerk binnen is eens in de 5 tot 10 jaar (afhankelijk van het gebruik) toe aan vernieuwing. Een open raam word aangetast door het weer, op deuren en trappen ontstaan gebruikssporen. Met het juiste onderhoud is vervanging niet nodig. Voor het binnen schilderwerk maken wij gebruik van een verf op waterbasis, dit is:

  • Reuk arm,
  • snel drogend,
  • kleurvast, dus vergeelt niet,
  • kras- en stootvast,
  • verkrijgbaar in kleur naar keuze.

Het voordeel van deze watergedragen verf is, dat er overdag geschilderd word en u ’s avonds gewoon gebruik kunt maken van uw deur, raam(verduistering) of trap.

Wanden en Plafond

Een enkele wand of de gehele (woon)kamer schilderen of spuiten met latex, wij komen langs met passend advies. Beschadigingen op muren of plafond worden hersteld, oude boorgaten en overige beschadigingen worden gedicht, eventuele vochtschade of nicotine aanslag weggewerkt en sauswerk in de door u uitgezochte kleur aangebracht.

Uw spullen worden netjes behandeld/beschermd en blijven verfvrij. Een enkele laag of 3 dubbel, wij gaan pas weg als alles naar wens is, en dan kijken we zelf kritisch mee.

Met onze ervaring, uitgebreide vakkennis en gebruik van professionele kwaliteitsproducten is deze investering aan uw huis altijd een goede investering!

Vraag een offerte aan

0 + 4 = ?