Schilderwerk buiten

Buitenschilderwerk is elke 5 jaar toe aan vernieuwing. Daarnaast is het aan te raden om het schilderwerk in de gaten te houden en bij beschadigingen direct actie te ondernemen. Dit voorkomt extra kosten: een kleine beschadiging kan snel groter worden omdat de ondergrond extra kwetsbaar is. Wanneer een beschadiging niet word verholpen, kan er vocht binnendringen, wat houtrot kan veroorzaken.

Uw buitenschilderwerk is toe aan vernieuwing wanneer:

  • het schilderwerk blazen of scheurtjes vertoont,
  • de verf poedert of loslaat,
  • u andere beschadigingen ziet, zoals houtrot,
  • uw buitenschilderwerk is verkleurd.

Het is belangrijk om uw buitenschilderwerk goed in de gaten te houden en jaarlijks te onderhouden en te controleren, dit kunnen wij ook voor u doen met ons onderhoudscontract. Hiermee heeft u geen omkijken meer naar uw buitenschilderwerk, wordt het bijgehouden, onderhouden en komt u niet voor onverwachte extra kosten te staan.

Voor uw eigen veiligheid is het beter om ons als ervaren schilder in te huren voor het schilderen van de buitenboel. Wij zorgen voor de benodigde trappen, steigers, hoogwerkers etc.

Met onze ervaring, uitgebreide vakkennis en gebruik van professionele kwaliteitsproducten is de investering aan uw huis altijd een goede investering!

Vraag direct een offerte aan

7 + 0 = ?